esoso Download Αιτηση Παραιτησησ Διευθυντη Σχολειου Pictures frame. Αίτηση κανονικής άδειας μόνιμου εκπαιδευτικού 5 του άρθρου 148 του υπαλληλικού κώδικα (ν.

wallpaper

Read more

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ | BATI TRAKYA EĞİTİM DÜNYASI Öğretmenler ...
ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ | BATI TRAKYA EĞİTİM DÜNYASI Öğretmenler ... from okulumgr.wordpress.com
Για τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών που υποβάλλονται από 1 ιουλίου μέχρι και τις 10 ιουλίου, ισχύουν οι διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 33 του ν.4386/2016 «αίτηση παραίτησης μόνιμου εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υποβάλλεται το πρώτο. 5 του άρθρου 148 του υπαλληλικού κώδικα (ν.

5 του άρθρου 148 του υπαλληλικού κώδικα (ν.

Αίτηση κανονικής άδειας μόνιμου εκπαιδευτικού Επίσης όλα τα έντυπα και τις αιτήσεις που χρειάζεται ο εκπαιδευτικός. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά. Αίτηση κανονικής άδειας μόνιμου εκπαιδευτικού

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: